Beauty

KNAP opent tweede vestiging aan de Willemsparkweg Amsterdam

Eindelijk is het zo ver. Op 1 oktober 2018 heeft KNAP de deuren geopend van haar tweede vestiging aan de Willemsparkweg 168 te Amsterdam. Het is ruim 6 jaar geleden dat KNAP haar eerste vestiging aan de Parnassusweg opende en de tweede vestiging geeft ruimte voor de doorontwikkeling van het KNAP Skincare concept.

Op de nieuwe locatie wordt de focus vooral gelegd op het door ontwikkelen van de pijler Skincare. Hier valt een ruim assortiment aan gloednieuwe behandelingen onder voor zowel het gelaat als het lichaam. Cliënten kunnen onder andere terecht voor innovatieve Radio Frequency behandelingen binnen het zogenaamde´Venus Concept´, Icoone Laser behandelingen en Ultrasound HIFU behandelingen. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met het exclusieve iDDNA Health & Wellness programma ontworpen aan de hand van een DNA test. Het product assortiment zal onder andere aangevuld worden met de hoog kwalitatieve skincare producten van Environ en cosmetica merk Delilah.

Het Venus Concept

Het Venus Concept stond al een tijdje hoog op de verlanglijst bij de dames van KNAP en met de nieuwe vestiging is hier nu ruimte voor. Binnen het Venus Concept worden een aantal pijnloze en ontspannen behandelingen aangeboden, aangedreven door non-invasieve en innovatieve technologie. Met deze systemen worden uitstekende resultaten geboekt op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De Venus behandelingen zijn favoriet onder de sterren wegens de minimale downtime. Janine gaat deze behandeling testen in een kuur van 10 behandelingen. Afgelopen week heeft ze haar eerste behandeling gehad. Volg haar op Instagram waar ze regelmatig updates zal posten in haar stories.

HIFU

HIFU (dit staat voor High Intensity Focused Ultrasound) is een unieke behandeling op basis van Ultrasound om de huid te verstrakken op een non invasieve manier. Het apparaat is in staat om de SMAS laag in de huid te verwarmen waardoor deze onmiddellijk verstrakt. De SMAS laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Het bijzondere aan de behandeling is dat´oud collageen´ wordt vervangen door ´nieuw collageen´. De behandeling hoeft slechts 2 keer per jaar te worden ondergaan voor een optimaal resultaat en er is vrijwel geen downtime. Teammember Marjolein is momenteel de HIFU aan het testen. De eerste behandeling zit er op en over een paar weken volgt de tweede behandeling. De eerste resultaten ´verstrakking op de kaaklijn´ zijn al zichtbaar. Stay tuned voor meer!

KNAP Skincare – Willemsparkweg 168 – Amsterdam

www.knapinstitute.nl

 

 

Add a comment

Geef een reactie