Beauty

KNAP Institute uitgeroepen tot snelst groeiende salon in de Benelux

KNAP Institute is vorige week door !QMS Medicosmetics uitgeroepen tot snelst groeiende salon in de Benelux van het jaar 2017. En wij begrijpen wel waarom! Menig BN-er klimt daar in de stoel voor de mooiste beauty behandelingen en ook onze eigen Janine is wekelijks te vinden bij KNAP voor haar LPG sessies.

!QMS Medicosmetics is al jaren de nummer één gezichtsbehandeling bij KNAP Institute maar de behandelingen zijn ook de favoriet van menig celeb mom. Zo komen business moms Wendy van Dijk, Chantal Janzen en Vivian Reijs regelmatig langs voor deze revolutionaire behandelmethode. Het is niet voor niets dat !QMS Medicosmetics zelf met vele internationale prijzen is onderscheiden. De behandelingen van !QMS Medicosmetics zijn er op gericht om de huid van binnenuit weer ´op te vullen met collageen´ waardoor de huid zijn jeugdigheid herwint zonder gebruik te maken van injectietechnieken. We grijpen dit moment meteen aan om wat meer uit te leggen over !QMS Medicosmetics want dit is zeker een mommy proof behandeling!

Over de werking van !QMS Medicosmetics

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk maar onze huid bevat van nature wel vocht. Door het toedienen van !QMS collageen aan de huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid. Hierdoor krijgt de huid volume en zal deze er voller uitzien. !QMS gaat een stapje verder dan alleen het verjongen van de huid, want ook de huidveroudering zal vertraagd worden. Hiervoor worden werkstoffen gebruikt waar de huid een tekort aan heeft en welke het zelf niet meer kan aanmaken. De anti-aging werking is zo sterk dat verslapt huidweefsel in slechts enkele weken zijn vroegere stevigheid terugwint, rimpels verzachten en de vale teint van een verouderde huid terug omslaat in een frisse jonge uitstraling.

De 3 verschillende fases

De !QMS Medicosmetics collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases. Er wordt altijd gestart met een fase 1 behandeling (vochtbalans en vetbalans in evenwicht brengen) en na 4 maanden kan er overgestapt worden op fase 2 (versteviging van de huid) en weer 4 maanden later op fase 3 (werken op perfectie zoals pigmentatie / fijne lijntjes). Deze fases hebben te maken met de intensiviteit van de behandelingen.

Al na 1 maand is het huidreliëf gladder en na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes. Na 3 tot 4 maanden zijn de poriën fijner en worden rimpels verzacht.

Alle producten van !QMS Medicosmetics zijn op elkaar afgestemd. KNAP geeft daarom aan dat het belangrijk is om behandelingen in de kliniek te combineren met de !QMS Medicosmetics producten voor thuisgebruik.

Voor meer informatie over de behandelingen en de producten klik je hier.

“Next to having a lovely time thanks to the high service at KNAP Institute, I could actually see and feel a difference.” (25)

“Next to having a lovely time thanks to the high service at KNAP Institute, I could actually see and feel a difference.” (26)

Add a comment

Geef een reactie