Beauty

Getest: de Quanis Dermafiller behandeling

Wakker geworden met iets diepere groeven onder de ogen of is de neus lippen plooi iets meer zichtbaar dan normaal? Komt helaas vaak voor als een super busy mom en daarom vond Janine het erg leuk dat ze de Quanis Dermafiller mocht testen bij KNAP Institute. De belofte van de Quanis Dermafiller is dat je er binnen no time weer frisser en stralender uit ziet. Vandaag vertellen we je hoe dit kleine wondertje voor de huid werkt.

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit 2 delen: de eerste behandeling in de kliniek bij KNAP Institute op de Parnassusweg en het pakket voor thuis.

Wat is het precies:

De Quanis Dermafiller bestaat uit het plaatsen van innovatieve pads op het gebied in je gezicht waar je net (tijdelijk) wat extra volume en hydratatie nodig hebt. Meestal worden de pads onder de ogen aangebracht of op de neus lippen plooi. De pads sluizen hyaluronzuur in de huid waardoor de vochtbalans wordt hersteld en waardoor fijne lijntjes als gevolg van droogte van binnen uit weer worden opgevuld.

Wat zit er precies in de pads:

De pads zijn opgebouwd uit micro naaldjes. Dat klinkt heel spannend maar op een wat prikkend gevoel na voel je verder niets. De micro naaldjes zijn opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur. Deze oplosbare micro naaldjes penetreren gemakkelijk in de huid en lossen vervolgens op in de huid voor direct effect.

Wat zit er nog meer in:

Naast hyaluronzuur wordt de huid ook gepamperd met collageen en vitamine C. Goed om te weten is dat de pads niet getest zijn op dieren en geen geur- en kleurstoffen of alcohol bevatten. Dat vinden wij op de redactie namelijk altijd erg belangrijk.

De behandeling in de kliniek:

Tijdens de eerste behandeling wordt er met een ´sterkere´ pad gewerkt in de kliniek. De huid wordt goed gereinigd en vervolgens worden de pads voor ongeveer 25 minuten aangebracht. Daarna spoelen ze het af met water en krijg je een verzorgende creme op. Je zult meteen een voller en beter gehydrateerde huid waarnemen op de plek van behandeling. Janine vond de behandeling absoluut niet pijnlijk en ze vond dat de pads een verkoelende werking hadden. Na de behandeling was de huid onder haar ogen meteen wat voller en gehydrateerder. Ze gaat de behandeling nu thuis voortzetten met het thuis pakket.

De behandeling voor thuis:

Na de behandeling schaf je een set aan voor thuis waarbij je de Quanis Dermafiller 1 keer per week gaat herhalen (of op speciale momenten dat je het echt nodig hebt zoals bij een feestje of speciale gelegenheid). Op deze manier houdt het effect langer aan en geniet je langer van het resultaat. Eigenlijk wil je deze pads altijd in huis hebben just in case je toch (weer) een kort nachtje hebt gehad.

Momenteel heeft KNAP een speciale actie lopen waarbij je korting krijgt op de set voor thuis. Ipv 250 euro betaal je nu 199 euro (de set bevat 8 behandelingen). De behandeling in de kliniek kost 47.50 euro.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak klik je hier.

Add a comment

Geef een reactie