Beauty

Getest: Max Factor Volume Infusion Mascara voor volle en sterke wimpers

De december feestmaand staat voor de deur en dat betekent meer aandacht voor de mooiste beauty looks. December betekent feestjes, kerstborrels en andere gezellige uitjes. Vandaag testen we de nieuwe Max Factor Volume Infusion Mascara want een sexy oogopslag is alles wat we willen deze kerst.

Editor Marjolein heeft de proef op de som genomen door deze krachtpatser de afgelopen weken uitvoerig te testen.

Wat belooft de mascara?

De Max factor Volume Infusion Mascara belooft om zowel een geweldig volume-effect als een gezonde uitstraling te creeren. Deze twee-in-een mascara geeft volume maar verzorgt ook tegelijkertijd je wimpers zodat deze sterker en voller worden. Dit wordt bereikt door een speciaal ontwikkelde formule op basis van keratine en biotine die wimpers van binnenuit versterkt. Daarbij zorgt het zachte vezelborsteltje voor een maximaal volume effect bij het aanbrengen. De kleur is intens en sexy waardoor je glamour look een extra upgrade krijgt.

Marjolein´s ervaring

¨De mascara voelt heerlijk aan. Het fijne is dat je heel makkelijk veel laagjes over elkaar kunt aanbrengen. Zo kun je 1 of 2 laagjes prima inzetten voor overdag en in de avond breng je nog 2 extra laagjes aan voor het ´wow´ effect. De mascara blijft zacht en klontert niet waardoor je wimper voor wimper echt volume kunt aanbrengen. Hoe fijn is het dat er nu ook ingredienten zijn toegevoegd om de wimpers van binnenuit te voeden. Zo heb je echt een 2 in 1 oplossing te pakken. Ik ben fan.¨

Ook proberen? De Max Factor Volume Infusion Mascara Black is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

PS: volg de stories van Janine want er komt een hele leuke winactie aan waarbij wij maar liefst 10 x een mascara weg mogen geven. Dus stay tuned!

Adviesverkoopprijs € 18,49

Sponsored content.

 

Add a comment

Geef een reactie