Beauty

Het geheim om je collageen levels sky high te houden #Doeirimpels

Collageen! We need more! Na je 25ste levensjaar begint het collageen in je lichaam af te nemen en is het de hoogste tijd om er alles aan te doen om dit te minimaliseren. Diverse collageen inbrengende skincare en facial behandelingen helpen je hierbij. Maar wist je dat jouw collageen aanmaak ook kunt boosten van binnen uit? Dat doe je met de heerlijke vitamine shots van Dermacolla.

Dermacolla heeft een unieke, nieuwe combinatie van voedingsstoffen ontwikkeld boordevol vitamine C, zink, vitamine E, biotine en nog veel meer slimme ingrediënten die de vorming van collageen boosten. Collageeen is het belangrijkste onderdeel van de huid en draagt tot wel 80% bij aan het totale drooggewicht van de huid. Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid. Wanneer de vorming van collageen afneemt ontstaan er vouwen en rimpels in en rond met name het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

De collageenpeptiden in DERMACOLLA verhogen het vochtgehalte van de huid en vertragen het ontstaan van rimpels. De werking van deze collageenpeptiden is in meerdere wetenschappelijke studies aangetoond. Na inname gedurende een periode van tenminste 8 tot 12 weken zijn de collageenpeptiden in staat de elasticiteit van de huid te verbeteren en de vorming van rimpels te verminderen.

Wij hebben Dermacolla getest en na 2 weken zagen we al een verschil waarbij de huid voller en vooral glanzender oogt! Joepie! We gaan in ieder geval nog even door tot de 12 weken want we zijn heel benieuwd naar het eindresultaat.

Je kunt Dermacolla online bestellen en 1 box bevat 30 ampullen goed voor 1 maand. Denk jij bij ampullen aan een vies drankje? No worries want Dermacolla smaakt dus echt top.

dermacolla-the-mom

Vanaf € 87,95

Add a comment

Geef een reactie