Beauty

40 gloednieuwe vegan lipsticks

Lush heeft een uitgebreide collectie van 40 gloednieuwe, verzorgende, vegan lipsticks gelanceerd. Deze verschijnen in onze favoriete kleuren: nudes, greiges en reds! De verschillende kleurgroepen in de collectie bieden een verscheidenheid aan kleuren en ondertonen die passen bij elke huidskleur.

Alle kleuren zijn verkrijgbaar in twee lipstickvormen: een naakte navulling en een verpakte versie in PP-plastic die bij elke Lush-winkel kan worden ingeleverd, als onderdeel van het ‘Black Pot Scheme’-recyclingsprogramma. De naakte lipsticks worden gedeeltelijk in afpelbare was gedompeld. Ze zijn zo ontworpen dat ze precies in een standaard lipstickhuls passen – haal simpelweg de wax weg en plaats de naked lipstick in een schone, lege huls om zo je oude verpakking te upcyclen. Je draagt hoe dan ook bij aan een beter milieu door de impact van plasticvervuiling te verminderen.

Net als andere Lush Makeup-producten bevatten de nieuwe lipsticks verse ingrediënten en bieden ze de voordelen van huidverzorging, zonder afbreuk te doen aan creativiteit, kleur, dierenrechten of het milieu. Koudgeperste broccolizaadjes zorgen voor een smaakloze olie die rijk is aan vetzuren en je lippen perfect hydrateert en verzorgt.

Milieu vriendelijk, diervriendelijk (dus een betere toekomst voor onze kindjes) en prachtige tinten. Wij zijn fan!

Kijk voor alle tinten op www.lush.nl

 

 

Add a comment

Geef een reactie