Beauty

3 x behandelingen voor de perfecte winter glow

Het is koud en guur buiten en onze huid kan zeker in deze maanden van het jaar een extra oppepper gebruiken. Vandaag lichten we 3 behandelingen toe die de huid laten stralen; de Cryo T spray, de Pascaudlite (cold) laser en de Zuurstof behandeling. Voor al deze behandelingen kun je ook een gratis proefbehandeling aanvragen bij KNAP Institute voor een eerste ervaring.

Huidverstrakking met de Cryo-T spray

Lokale cryotherapie met de Cryo-T spray is een behandelvorm waarbij de huid lokaal in zeer korte tijd met enorm koude temperaturen wordt afgekoeld, met als doel een bepaald effect te bewerkstelligen in het huidbeeld. De Cryo-T spray is een geweldige behandeling voor het verstevigen van de huid. De behandeling helpt direct om de huid te verstevigen, te liften en te verstrakken. Daarnaast wordt de collageenproductie op gang gebracht en helpt het om vochtophopingen in het gezicht (bijvoorbeeld onder de ogen) te verminderen.

De Cryo-T spray behandeling vindt plaats in kuurverband waarbij je 3 keer per week langs komt voor een super korte behandeling van maximaal 4 minuten. Het totaal aantal benodigde behandelingen hangt af van de huidconditie en doelstelling (dit overleg je tijdens de intake).

Pascaudlite (cold) laser

De Pascaudlite cold laser werkt in op de huidcellen waarbij de stofwisseling van de cel opnieuw wordt geactiveerd. De energie die ontstaat wanneer de huid met de cold laser wordt behandeld remt het natuurlijke verouderingsproces. De laser laadt de energie in onze cellen op waardoor de huid zal verstevigen en je een lifting in het gelaat zult waarnemen. Daarnaast is deze behandeling ideaal voor het verminderen van vochtwallen onder de ogen en het verstrakken van de oogcontouren.

De Pascaudlite (cold) laser kuur bestaat meestal uit een 5 weekse kuur waarna je over gaat op een maandelijkse behandeling voor onderhoud. Het totaal aantal benodigde behandelingen hangt af van de huidconditie en doelstelling (dit overleg je tijdens de intake).

Zuurstof behandeling

Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Zuurstof wordt steeds belangrijker voor onze huid, zeker in een wereld waar ons zuurstofgehalte steeds slechter wordt. Denk bijvoorbeeld maar aan de uitlaatgassen in de stad. Het toedienen van zuivere zuurstof aan de huid met actieve ingrediënten levert direct enorm veel resultaat op. Ingrediënten worden veel beter opgenomen. Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd. De huid gaat meteen meer stralen en oogt voller. Daarnaast zal de huidvochtigheid verbeteren evenals de doorbloeding.

Het totaal aantal benodigde behandelingen hangt af van de huidconditie en doelstelling (dit overleg je tijdens de intake).

Vraag hier een gratis proefbehandeling inclusief consult aan.

 

 

Add a comment

Geef een reactie