Logo

Lifestyle

Bang dat je e-bike gestolen wordt? Met de Premium Q van QWIC hoeft dat niet meer

Rijd jij een elektrische fiets of overweeg je een aanschaf? De kans is groot dat je ‘ja’ kunt antwoorden op één van de twee vragen. Een e-bike staat tegenwoordig bovenaan het gemiddelde wensenlijstje. Helaas is deze populariteit ook onder dieven niet onopgemerkt gebleven en groeit het aantal diefstallen mee. Het Nederlandse e-bike merk QWIC zorgt er met het geïntegreerde GPS systeem voor dat je met een gerust hart van je elektrische fiets geniet.

Geïntegreerde GPS systeem mét service van ’s werelds grootste securitybedrijf

Heb jij de angst dat je e-bike gestolen wordt? Dat hoeft niet meer met de Premium Q van QWIC.  De award winnende design e-bike beschikt over een aantal anti-diefstaleigenschappen, zoals het geïntegreerde GPS systeem met de service van G4S, ’s werelds grootste securitybedrijf. Je kunt hiermee je Premium Q op ieder moment lokaliseren. Daarnaast krijg je een bericht wanneer je fiets een gebied verlaat.

Zorgen over een gestolen QWIC verleden tijd

Door dit GPS systeem met bijbehorende service, kan een gestolen Premium Q gevonden worden met de aanvullende mobiliteitsverzekering. Daarnaast breng je via de app moeiteloos de verzekeraar ENRA én de politie op de hoogte. Zo is het niet meer nodig om los aangifte te doen. Mocht je elektrische fiets binnen drie weken niet gevonden zijn, dan krijg je een splinternieuwe Premium Q e-bike. In de tussentijd rijd je een e-lease bike. Word je fiets opgespoord, maar verkeerd deze niet meer in nieuwstaat door de poging tot diefstal? De schade wordt vakkundig hersteld door een rijwielhandelaar. Zo zijn zorgen over een gestolen QWIC verleden tijd!

Je rijdt een QWIC Premium Q vanaf €4499.

Meer info: www.qwic.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.