Baby & Kids

Vingino lanceert collectie in samenwerking met voetballer Daley Blind

¨Met trots presenteer ik mijn collectie in samenwerking met Vingino. Als voetballer hecht in veel waarde aan teamwork. Deze waarde is iets wat ik samen met Vingino in deze collectie wilde terug laten komen.Woorden als ‘teamplayer’ en ‘nooit stoppen’ definiëren wie ik ben en dit komt tot uiting in de collectie.

Ik denk dat het belangrijk is om een teamspeler te zijn en nooit op te geven. Ik wil kinderen inspireren met deze collectie,  die ik heb ontworpen om mijn persoonlijkheid en passie weer te geven.¨ – aldus Daley.

De collectie bestaat uit sweaters, T-shirts, jeans en nog veel meer waarin je je vrij kan bewegen en ieder stuk is echt bedoelt om je goed in te voelen. Uiteraard in de kwaliteit die je van Vingino gewend bent. Daley vervolgt: ¨De kwaltieit is iets wat belangrijk is voor mij, zowel op het veld als buiten het veld.

Wil jij Daley ook ontmoeten? Kom dan naar de lancering van de Daley Blind collectie op 9 december in de Bijenkorf Amsterdam van 14.00 tot 16.00. Onze redactie is ook aanwezig.

Add a comment

Geef een reactie